Lär dig mer om tarot på Tarotguiderna.net

På Tarotguiderna.net finns en hel del information för den som är nyfiken på tarot. Till exempel kan du lära dig om dess nutida historia, hur man arbetar med det och hur det fungerar. Det finns även information om deras vägledare samt om medium, astrologi och affirmation.

Personligheter

En av vägledarna har levt i en apatisk och destruktiv vardag under lång tid, men bygger nu upp livet i en bättre riktning. Hon beskrivs som en mångfasetterad person med starkvilja, och har koppling till andlighet, musik och naturvetenskap.

En annan av personerna som nämns på sidan hade jobbat som snickare i lång tid, och trodde att det var hans kall. Efter att ha fått en konsultation av ett medium med spiritualistisk inriktning, ändrades det. Personen som nämns känns igen från olika tv-program. Han kommer från England men fick, under en vistelse på Island, anledning att åka till Sverige när han blev tillfrågad om att göra ett jobb som medium här.

Ett annat medium har fått en del publicitet, och hon är en av de mer välkända i Sverige. Hon har haft mängder av kunder samt hållit i ett stort antal kurser och föredrag. Den som har ett medialt intresse har sannolikt hört talas om henne.

Olika metoder för medium

Tarotguiderna.net går det att läsa mer om de mediala metoder som används. De skriver att det finns en uppfattning om att medium ordnar seanser och talar med en ovanlig röst, men påpekar att detta är myter, som fortfarande lever som en konsekvens av hur medium framställs i TV-serier och filmer. Medan seanser visserligen är något som förekommer, är det inte representativt för hur de flesta jobbar.

Det finns ett antal olika verktyg som ett medium kan använda sig av under arbetet. Det är vanligt med tarotkort, men det finns också de som tittar in i en kristallkula. Andra använder dialog som verktyg. Det som spelar roll är helt enkelt kontakten mellan klienten och den andra dimensionen. Vissa har en mycket god förmåga att ta in det budskap som skickas från den andra sidan. En del har väldigt lätt för de olika intryck som skickas från andevärlden, skriver Tarotguiderna.net. Man kan till exempel få dem genom att känna en plötslig värk i kroppen.

Lär dig mer om tarot på Tarotguiderna.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *