Hårtransplantationer – goda betyg hos Stockholms kliniker

Tack vare modern teknik och skickliga behandlingar är andelen nöjda transplantationspatienter hög. Tittar man på klinikerna i Stockholm, så får de allra flesta ett mycket högt betyg av sina kunder. Givetvis bör det understrykas att en hårtransplantation aldrig är helt riskfri – men att det skulle bli några allvarliga komplikationer är osannolikt. Speciellt med FUE-metoden, som är den som nästan uteslutande praktiseras i Sverige och i Stockholm.

En klinik i västra Stockholm har fått 4,9 av 5 i betyg. Kommentarsfältet är fyllt med användare som berättar om sina lyckade hårtransplantationer. En användare ger 5 av 5 och berättar att han har ”ingenting att invända emot”. Han berättar att bemötandet varit fantastiskt, och att han gjorde 2 500 hårsäckar. Han tillägger att det ser ”sjukt bra ut”.

En annan klinik, centralt belägen i Stockholm, har fått 4,3 av 5 i betyg. Här är det alltså några fler som inte ger högsta betyg, i jämförelse med den första kliniken. Dock är fillers och botox-injektioner en stor del av deras verksamhet, och många kommentarer handlar därför om det. De flesta tycker att kliniken känns seriös och att behandlaren är duktig, men det finns ett antal signaturer som är emot det. Det som man främst vänder sig mot är de dåliga möjligheterna att komma tillbaka för korrigering av sin hårtransplantation eller injektion. Samtidigt finns det flera som tar upp just det – och tycker att de, tvärtom, har varit mycket generösa med att korrigera behandlingen.

Ytterligare en klinik, denna belägen strax norr om Stockholm, har fått goda betyg. De har fått 4,7 av 5, dock enbart med 18 omdömen som underlag. En signatur, som ger 5 av 5, skriver att det var ett gott bemötande med bra information och förberedelser innan ingreppet. Han skriver också att kliniken kändes väldigt välkomnande och att det kändes mer likt ett spa än en medicinsk inrättning.

Han berömmer också eftervården, och säger att han fick ett mycket bra omhändertagande. Efter ett år bjöds han dessutom på ett kompletterande ingrepp, eftersom resultatet inte var som förväntat. Han avslutar kommentaren med att säga att behandlaren är mycket trevlig – liksom övrig personal på kliniken i Stockholm.

Om du funderar på att göra en hårtransplantation, så lönar det sig alltid att göra efterforskningar kring kliniken du planerar att besöka, besök hemsidan hårtransplantation.net, läs recensioner osv t.ex.

Hårtransplantationer – goda betyg hos Stockholms kliniker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *