Drömmer du också om fräsch slät och ungdomligt spänstig hy? Känns det som att de dagarna är förbi, liksom de kommit och gått utan att du haft vett att uppskatta dem? Känns anti-ageing krämernas värld som en djungel? Lugn, det finns faktiskt alternativ! Varför inte testa något baserat på forskning?

Testa att köpa dermaroller! En dermaroller är ett redskap som till utseendet påminner om en rakhyvel eller kanske en slimmad epilator. Det är dock mer avancerat än så! En dermaroller är helt enkelt en liten roller som du drar över din hud eller dina problemområden, och det den gör är att den penetrerar ditt översta hudlagret med en mängd mycket små nålar. Innan du ryggar tillbaka över ordet ”nål”: tänk på spikmatte-effekten! Nålarna är mycket många och mycket små, smärtan är nästintill obefintlig. En del upplever en viss rodnad efteråt, och känslan av solbränna i ansiktet, men inte yrket mer än så.

Köpa dermaroller – hur funkar den?

Poängen är att nålarna penetrerar det allra yttersta hudlagret upp till högst 3 mm, och detta stimulerar huden till att skapa nytt kollagen och elastin. Elastin är det ämne som gör huden spänstig, och kollagen är det fyllnadsmaterial eller stödjande vävnad som finns i huden hos alla djur. Det är med andra ord de två ingredienser som hjälper till att göra huden fyllig och spänstigt mjuk. Med tiden brukar produktionen av elastin avta i kroppen, vilket kan få huden att kännas mindre spänstig och rentav hängig. En stimulering till nyproduktion av dessa ämnen kan ge din hy den boost den behöver!

För att få så bra effekt som möjligt av sin nyinköpta Dermaroller, bör man också använda oljor eller krämer som effektivt kan tas upp av kroppen. De tunna kanaler som bildas i och med användningen av de tunna nålar som finns i rollern, bidrar till effektivare upptag av näringsämnen för huden. Det finns bra krämer var du kan köpa dermaroller till rimliga priser.

Inför att köpa Dermaroller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *