Som arbetsgivare är du ständigt på jakt efter nya sätt att visa din uppskattning för dina anställda. Ett enkelt men effektivt sätt att göra detta är att skänka gåvokort. Dessa presentkort är förträffliga som företagspresenter och här ska vi förklara varför.

För i slutändan vill du ju trots allt de ge anställda en gåva som inte bara är enkel och uppskattad utan även kostnadseffektiv. Ett gåvokort är en företagspresent som kryssar i alla dessa kryssrutor. Dessutom ger kortet mottagaren friheten att kunna välja utan den exakta gåvan. Det är nämligen inte alls ovanligt att ett sådant kort ger den person som får kortet många olika gåvor att välja mellan.

Detta är en anledning till att presentkort av detta slag är en av de allra främsta gåvorna som ett företag kan ge till en anställd. Det är dessutom en företagspresent som verkligen uppskattas av mottagaren. Detta till skillnad från till exempel tråkiga frottéhanddukar eller andra profilkläder med företagets logga på.

Ett gåvokort är därför ett effektivt sätt att tacka dina medarbetare för det jobb som de gör för företaget samt för deras lojalitet gentemot sin arbetsgivare. Dessa kort låter helt enkelt mottagaren köpa någonting speciellt till sig själv som mottagaren innerligt uppskattar. Detta är essensen av förträffligheten hos denna företagsgåva.

Gåvokort bättre än kontanter och andra gåvor

Det finns många skäl att ge gåvokort som företagspresent istället för kontanter eller andra gåvor:

  • De har ett verkligt värde
    Ofta när en anställd får kontanter som en gåva används pengarna helt enkelt för att täppa igen ett hål i privatekonomin. Det kan till exempel röra sig om en avbetalning på ett lån eller en tråkig räkning. Men ett presentkort låter den anställde lösa in kortet i utbyte mot en gåva som har ett verkligt värde. Detta utan att behöva må dåligt över att spendera pengar på pryttlar.
  • Gåvokort är mer minnesvärda
    Ett presentkort är en gåva som medarbetarna kan se och ta på. De kan dessutom växlas in mot något som de anställda kan titta på och minnas vad de har gjort för företaget.
  • De är mer personliga
    Till skillnad från kontanter är dessa gåvor mer personliga. Därför kommer dessa företagspresenter också att uppskattas mer.
Gåvokort effektivt sätt att tacka medarbetare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *