Cykelvagnen som fått bäst i test

Thules cykelvagnar fortsätter att vara populära för sina många funktioner och för sin goda kvalité. Vagnarna är gjorda för dig som vill ha en aktiv livsstil med barnen. Du kan promenera, cykla, jogga eller till och med åka skidor med Thules cykelvagnar. 

Vi är många som kämpar för att få ihop livspusslet med familj och arbete. Vill du dessutom ha en aktiv livsstil där motion är en del av vardagen så kanske du behöver tänka till lite för att få allt att gå ihop. Thules cykelvagnar är gjorda för familjen som vill ha en aktiv livsstil med barn. 

Många olika funktioner

Thules cykelvagn är inte bara en cykelvagn utan du kan även promenera, jogga eller åka skidor med vagnen. Thules snabbfästen gör att det är enkelt att koppla på eller av vagnen på cykeln och ställa om den till promenad eller joggingläge. Det finns 12 modeller av Thules cykelvagnar varav 11 stycken går att jobba eller åka skidor med. De har sju olika modeller som rymmer två barn och dessutom en del packning. Det är barnens maxvikt som avgör hur länge ni kan använda vagnen, de flesta av Thules vagnar har en viktkapacitet på 45 kilo. Vagnarna kommer med insektsnät och regn- och solskydd och kan användas i alla väder. De är ihopvikbara för att kunna stuvas undan eller transporteras i bilen. De är enkla att ställa om för olika aktiviteter och om du joggar med vagnen går det att fälla upp lastutrymmet så att det finns mer plats för benen. Fjädringen gör att barnen sitter bekvämt i vagnen och att den går att använda i terräng. 

Bra betyg på tester

År 2013 testade Råd & Rön cykelvagnar och Thules vagn (som vid den tidpunkten hette Chariot) fick mycket goda resultat. Även sajten Bäst i test har testat cykelvagnar och där fick Thules Chariot Cross 2 pris för bäst premiumvagn. I testet uppskattade man både cykelvagnens funktion och kvalité. En populär funktion är att ryggstödet går att ställa i viloläge och eftersom att ryggstödet låser sig det läget så är Thules cykelvagn en av få vagnar som är godkänd att cykla med när barnen vilar. Även om dessa är väldigt populära cykelvagnar som sällan sänks mycket prismässigt kan det vara värt att försöka hitta lite extra bra priser när det är stora säljdagar på nätet som black friday samt cyber monday då man kan göra en bra affär på allt vad det gäller cykeltillbehör.

Cykelvagnen som fått bäst i test

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *